Avondshopping Gent

Uit in Gent, Avondshopping, shopping, Gent

Op donderdagavond 3 oktober 2013 kunnen Gentenaars en bezoekers opnieuw extra lang shoppen in de Gentse winkelstraten. Voor de zevende editie van de avondshopping in Gent blijven opnieuw heel wat winkels open tot 20 of 22 uur.

Tijdens de week voltijds werken, net voor sluitingstijd op de weg tussen kantoor en thuis, nog snel de meest urgente dagelijkse boodschappen ophalen. In het weekend de kinderen van sportclub naar de jeugdbeweging brengen. Voor heel wat gezinnen is dit wekelijkse routine. Voor ontspannen shoppen rest nauwelijks tijd.

Christophe Peeters: ‘De consument heeft nood aan relaxed shoppen buiten de kantooruren in de Gentse binnenstad, en dat maken we graag mogelijk. Alleen jammer dat we nog steeds wettelijk beperkt zijn om dit maar 2 keer per jaar te mogen organiseren.’

Deelnemende handelaars
Heel wat handelaars nemen opnieuw deel. Zowel de grote gekende shoppingstraten, als de unieke authentieke winkeltjes in de kleine, gezellige shoppingstraatjes doen heel wat inspanningen om het extra lang winkelen mogelijk te maken. De deelnemende handelaars van deze editie van de avondshopping worden vermeld op de facebookpagina ‘Avondshoppen Gent’ en op de website www.oogent.be. Ze zijn ook herkenbaar aan de affiche in hun vitrine.

Promotie
Avondshoppen Gent wordt gepromoot via flyers, affiches in deelnemende handelszaken en op bussen en trams van De Lijn, via sociale media, enz.

Meer informatie vind je hier.

In dit artikel: , , , café