Back to the future: verbouwingen in de Trollekelder

Sinds de intrede van de trollen en het uitbloeien van een mooie vriendschap tussen deze wezens en de Gentenaars, heeft het biercafé heel wat evoluties doorstaan. En de volgende komt eraan!

De Trollekelder bestond zo’n 12 jaar geleden uit 2 cafés, uitgebaat door één eigenaar. Via de Trollekelder kon men rechtstreeks doorlopen naar “Het Geestrijke”, waar voornamelijk whisky geserveerd werd. Uiteindelijk moest Het Geestrijke plaats maken voor een nieuwe invulling van het pand “de Mojito Bar”.

Verbouwingen

Dit pand staat terug vrij en dus de perfecte gelegenheid om het verleden terug te brengen en de Trollekelder uit te breiden. Verbouwingen dat resulteert in een verlenging van de toog,een bezetting van ongeveer 200 man en een uitmonding in de Kammerstraat. De bovenverdiepingen worden samengesmolten tot één sprookjesachtige ruimte. De sfeer wordt dus helemaal doorgetrokken zodat het unieke interieur en karakter behouden wordt.

Het café zal even moeten sluiten, maar geen nood kroegtijgers, dit zal slechts voor enkele dagen zijn. Op 30 juni zal het resultaat te zien zijn.

In dit artikel: , café