Nieuw! Duvel Tripel Hop 2014

nieuw bier, duvel tripel hop, 2014, café, duvel, hop

Klaar voor het publiek

Op 3 maart zal de nieuwste versie van de Duvel Tripel Hop gepresenteerd worden aan een eerste publiek. Als prominent en ervaren biercafé zal de Trollekelder uiteraard de rest van Vlaanderen bevoorraden!

Een mooie traditie

Er zijn weinig bieren waar op café zo hard naar uitgekeken wordt als deze Duvel. Sinds er in 2012 werd beslist een jaarlijkse traditie te maken van de Duvel Tripel Hop, heeft dit elke keer weer unieke bier niet enkel een bronzen maar ook een gouden medaille gewonnen op de Brussels Beer Challenge. De kans om ook eens op café te genieten van zo’n legendarisch bier kan je dus niet laten liggen!

Een nieuwe drievuldigheid

Naar gewoonte werd ook deze keer weer een verrassende derde hopsoort toegevoegd aan de traditionele Duvel, met een origineel en interessant bier als gevolg. Dit jaar werd er gekozen voor de Mosaic uit de Verenigde Staten, die bekend staat om zijn fruitig en tropisch aroma. Een bier dat duidelijk geproefd moet worden in een gezellig, sfeervol en rustiek biercafé.

Met de Duvel Tripel Hop 2014 op café

Of je nu een echte bierkenner bent of een sporadische tooghanger, niets is beter dan een frisse Duvel op café om de maartse buien te verjagen. Dit langverwachte bier zal dus ook hier vanaf maart te verkrijgen zijn.

In dit artikel: , , , , café