The Subs

Uit in Gent, Vooruit Gent, The Subs

The Subs zijn helemaal terug van weggeweest en ze komen naar de Vooruit! Wat brengen ze mee? Een derde album genaamd ‘Hologram’. Met hun twee vorige succes-albums (‘Subculture’ in 2008 en ‘Decontrol’ in 2011) reisden, speelden en draaiden zij al vijf jaar non-stop de hele wereld rond.

Na het uitbrengen van enkele underground clubhits als ‘You Make Me Spill’, ‘Fuck That Shit’ en ‘Substracktion’, zorgde het rauwe punktrash nummer ‘Kiss My Trance’ in 2008 voor een doorbraak. Van hun tweede album ‘Decontrol’ kennen we vooral ‘The Pope Of Dope’ waarvoor ze samenwerkten met de Party Harders. De singles van The Subs kwamen terecht in hoge regionen, onder andere in dj-sets van wereldberoemde dj’s zoals Boys Noize, T. Raumschmiere, Laurent Garnier en Tiësto.

‘Hologram’ is de meest toegankelijke én meest experimentele plaat van The Subs tot nu toe. Dit in combinatie met de ongeloofelijke live-reputatie die deze gasten al hebben verworven kan niet anders als een garantie zijn voor “a night to remember”!

In dit artikel: , , café