Avondje uit de bol in de Charlatan

Uitgaan in de buurt, uit in Gent, Uitgaan in Gent, Charlatan, café Charlatan, Gent, Vlasmarkt

Een van de meest bekende cafés in Gent is ongetwijfeld de Charlatan. De ligging is ideaal: in het epicentrum van het Gentse nachtleven op de Vlasmarkt. Het café heeft z’n populariteit vooral te danken aan zijn veelzijdigheid.

De Charlatan wordt omschreven als café, kroeg, bar, muziekcafé of alternatief danscafé. Met z’n drie verschillende zalen, het zomerterras, de wekelijkse optredens en het groot aantal DJ’s maken deze plek tot een van de grootste uitgaansgelegenheden in Gent. Het is de perfecte plaats om compleet uit de bol te gaan.

Charlatan staat ook bekend om het ruime aanbod aan optredens. Elke week kan je genieten van andere muziekgenres. Zo is er voor elk wat wils. Naast muziek kan je hier nu ook elke dinsdag terecht voor comedy. Gezelligheid, gevarieerde muziek en eens goed lachen. Wat heb je nog meer nodig voor een ideaal avondje uit in Gent?

Wist je trouwens dat regisseur Felix van Groeningen een film gaat maken over de Charlatan? Zijn vader maakte dit café groot en hijzelf heeft er nog gewerkt als barman.

Charlatan, Vlasmarkt 6
info@charlatan.be
www.charlatan.be
+32 92 24 24 57

In dit artikel: , , , , , , café