Ontdek ons ook op Facebook

De Trollekelder laat je niet los!

Facebook Trollekelder

Je zou het niet meteen zeggen als je bij ons een voet binnenzet, maar ook de Trollekelder gaat mee met zijn tijd.

Veel geheimen heeft sociale media niet voor de Trollekelder. Zoek en vind ons online en ervaar zelf aan de lijve dat we meer te bieden hebben dan enkel en alleen honderden speciale bieren.

Like us

Foursquare Trollekelder

Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons bier van de maand, nieuwtjes ontdekken over het gouden gerstenat en een deskundig oordeel lezen over alle mogelijke biersoorten? Aarzel dan niet langer en vind ons leuk op Facebook! Hou je het liever beknopt en kan je je ei kwijt in amper 140 tekens, dan moet @trollekelder ongetwijfeld in je top 5 van ‘must follow’ staan.

Check in

Altijd al burgemeester willen worden, maar al het politieke gehakkel is er te veel aan? Dan houd je het best bij Swarm van Foursquare en ook daar is de Trollekelder terug te vinden. Check in en laat je vrienden weten dat jij geniet van een dubbel en dik verdiende tripel.

Ontdek onze specials

Bij je eerste check-in krijg je een Westmalle Dubbel aan halve prijs.
Wanneer je samen met zes vrienden incheckt, krijg je van ons een gratis portie salami of kaas!
Bij elke 25ste check-in kan je de trotse eigenaar worden van een glas van het Bier van de Maand.
Ontvang een Westmalle Dubbel aan de helft van de prijs wanneer er meer dan 20 mensen inchecken! Deze actie is enkel geldig tussen 17u en 20u.
Proficiat Emil! Jij bent de mayor van deze maand. Wil jij je foto in de Trollekelder, laat dan geen kans onbenut om in te checken.

Jouw Instagram foto op onze site?

Post jouw Instagram foto met de hashtag #trollekelder en je krijgt hem onmiddellijk te zien op onze website. Onze fotopagina vind je hier.

Sorry:

- Instagram feed not found.