Clouseau

Uit in Gent, Clouseau, Capitole

Clouseau voegt aan zijn concerttournee door Vlaanderen ook een luik in Gent toe. De fans van Koen en Kris Wauters kunnen zich vrijdag 13 juni in de pluchen zetels van de Capitole neervleien.

Clouseau neemt na drie jaar stilte opnieuw een hoge vlucht. De laatste grote optredens van Vlaanderens populairste band dateren van december 2010, toen Koen en Kris Wauters voor het elfde opeenvolgende jaar verschillende avonden het Sportpaleis vulden. Vandaag is Clouseau helemaal terug. Op 1 oktober verscheen de nieuwe single ‘Vliegtuig’, het nieuwe album ‘Clouseau’ volgde op 22 november en kwam meteen op 1 binnen in de Ultratop-albumlijst.

Vanaf 1 april gaat Clouseau uitgebreid op tournee langs de Vlaamse theaterzalen. Overal waar concerten werden aangekondigd liep het storm voor kaarten. Zo wordt in Hasselt al 3 keer het Ethias Theater gevuld. Gent was nog een blinde vlek op de toerkalender, maar die is nu ook ingevuld.

Rekening houdend met de snelheid waarmee de kaarten voor de elders aangekondigde concerten de deur uitgingen, is snel wezen ook voor het concert in Gent de boodschap!

In dit artikel: , , , café