Ervaar Gent op je bord in Brasserie Bridge

brasserie bridge

Om het over de geschiedenis te hebben van Brasserie Bridge, dan moeten we al een heel stuk terug in de tijd gaan. Tot 1908 om precies te zijn. Als sinds mensenheugenis is er op de huidige locatie van Brasserie Bridge een horecazaak gevestigd.

Maar ondertussen zijn we aanbeland in 2013 en is de brasserie uitgegroeid tot een moderne trekpleister in Gent. Toeristen uit de hele wereld mengen zich er met de vaste klanten en het terras geeft je een prachtig uitzicht op het Sint-Baafsplein.

Maar een brasserie staat en valt natuurlijk met de gerechten die er op tafel komen. Bij Brasserie Bridge serveren ze echte Belgische en Gentse klassiekers. Tussen 11.30 uur en 22.30 uur kan er al genoten worden van de heerlijke gerechten, maar de deuren gaan ‘s morgen al vanaf 9 uur open om te ontbijten, een koffie bij de krant te sippen of een heerlijk aperitiefje te drinken.

Ook voor grote groepen heeft Brasserie Bridge de ideale oplossing. Zij kunnen terecht in een zaaltje -Zoale Madeleine- voor etentjes of vergaderingen. Projectiemateriaal en draadloos internet staan uiteraard ter beschikking.

www.brasseriebridge.be

In dit artikel: , , , , café