Gentse streekgerechten en verrassende Belgische klassiekers bij Savarin

brasserie, restaurant, savarin, gent, gentse streekgerechten, gentse gerechten

Op de Vrijdagsmarkt is er natuurlijk keuze zat als je eens gezellig wilt gaan eten, maar onze voorkeur gaat toch naar Savarin. In een pas vernieuwd decor ontvangen Maddy en Alex je met open armen en je kan er smullen van talrijke Gentse klassiekers.

Absoluut geen stijf gedoe als je een voet binnenzet in Savarin. Maddy is de vriendelijkheid zelve en bedient de klanten op hun wenken. En als je ‘s middags op zoek bent naar een snelle lunch, heeft Alex wekelijks met drie verschillende dagschotels voor iedereen wat wils. Amper 12 euro en je hebt je buikje goed rond gegeten.

Op een zomerse namiddag en met één van de talrijke cocktails is het ook meer dan aardig vertoeven op het terras waar je een uitstekend beeld hebt over de passage op de Vrijdagsmarkt. Zon, volk en verfrissende gins, niets maakt onze namiddag meer dan die combinatie. Dus we blijven graag plakken tot onze maag opnieuw begint te knorren.

Absoluut geen zonde, want ‘s avond pakt het team van Savarin al graag eens uit met Gentse streekgerechten zoals stoverij of de typische waterzooi en andere met andere Belgische klassiekers verrassen en inspireren ze telkens opnieuw hun klanten.

www.brasserie-savarin.be

 

In dit artikel: , , , , , , café