Kom proeven op het Gents Bierfestival

A6GBF-1.pdf

Op zaterdag 17 augustus 2013 van 14u tot 24u komt menig bierliefhebber opnieuw aan zijn trekken. Voor de vierde keer organiseert de Gentse Biervereniging in de VIP School het Gents Bierfestival.

Proef jij ook wel eens graag een biertje dat je niet kent en vind je het spannend om bieren te ontdekken met een exotische naam of afkomstig van een onbekende brouwerij? Dan is dit het ideale moment af te zakken naar de VIP School voor het Gents Bierfestival. De meer dan honderd verschillende kwaliteitsvolle bieren uit zowel binnen- als buitenland worden aangeboden in proefglaasjes van 15 cl aan zeer democratische prijzen.

Het Gents Bierfestival is toe aan zijn vierde editie en ook deze keer worden kosten noch moeite gespaard om de VIP School om te toveren tot het walhalla voor bierliefhebbers. En bij mooi weer kunnen de bezoekers uiteraard terecht op het gezellige buitenterras in de tuin. 

Gentse Biervereniging

Het Gents Bierfestival is een initiatief van de Gentse Biervereniging. Niet alleen schenken ze aandacht aan de traditionele bieren, ook betreden ze het pad van de onbekende brouwerijen. Want onbekend is allerminst onbemind. Zo organiseren ze jaarlijks een achttal activiteiten die een must zijn voor elke bierliefhebber. Van thematische proeverijen tot brouwerijbezoeken, er is voor elk wat wils.

4de Gents Bierfestival
* zaterdag 17/08/13
* 14-24u
* Martelaarslaan 13
9000 Gent
www.gentsbierfestival.be

In dit artikel: , , , , , café