Try this at home: bier uit de kraan

Brouwerij Tui, bier uit de kraan, stunt, Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland zorgde brouwerij Tui voor een onvergetelijke stunt. Een koppel in Auckland kreeg wel een erg merkwaardige verrassing toen ze thuis kwamen…

De stunt

De grap van de brouwerij was tot in de puntjes voorbereid. Vrienden van een koppel hadden stiekem alle kranen aangesloten op een biervat van Tui. Toen ze thuis kwamen, kwam er plots bier uit al hun kranen, zelfs uit die van de douche. Om de reactie van het koppel te zien als ze een van deze kranen opendraaien, werden wel 12 verborgen camera’s geïnstalleerd. Het filmpje vind je onderaan dit artikel.

Hun reactie

Het koppel was eerst stomverbaasd, maar al snel ging deze verbazing over in plezier. Wie zou het nu niet fijn vinden dat er plots bier uit zijn kraan kwam? In de keuken tapt de man zich een pint en gaat dan op zoek naar de oorzaak van dit fenomeen. Al snel vindt hij zijn vrienden die verantwoordelijk waren voor deze grap.

Meer over Tui Brewery

Tui Brewery is een bekende brouwerij in Nieuw-Zeeland. Het was een van de eerste van het land en werd opgericht door Henry Wagstaff. Elk jaar komen er zo’n 40 000 bezoekers over de vloer om het bier te proeven, voor een rondleiding of om het museum te bezoeken. De brouwerij is al bekend voor zijn gevoel voor humor. Neem maar eens een kijkje op de website en volg een virtuele rondleiding met de ‘brewery girls’.

Bij ons komt er al bier uit de kraan, probeer het thuis ook eens!

In dit artikel: , , , , , , , café