De Trollekelder breidt uit

Verbouwingen_kl

Wie de voorbije maand Café de Trollekelder in Gent passeerde, zal het waarschijnlijk wel gemerkt hebben: voor een tijdje bleven de deuren van ons biercafé gesloten voor publiek. Maar dit had een wel heel goede reden: we hebben ons café namelijk vernieuwd! 

De aandachtige caféganger heeft vast al wel enkele nieuwigheden opgemerkt. Zo werd ons café doorgetrokken tot aan de Kammerstraat, met nog meer ruimte voor onze trouwe klanten om een biertje te drinken. Ook de bovenverdieping van ons biercafé is tot aan de Kammerstraat uitgebreid. Om deze goed te kunnen bereiken, is er ook een nieuwe trap verschenen in het midden van ons café. Al deze extra ruimte samen zorgt voor ongeveer vijftig extra plaatsen. Dat zijn vijftig potentiële nieuwe vrienden waar jij voortaan mee in je favoriete biercafé kan rondhangen! En voor de tooghangers onder ons: ook deze wordt langer.

Behalve deze leuke vernieuwingen hebben we ook aan je veiligheid gedacht. Zo is om te beginnen de elektriciteit van het hele gebouw vernieuwd. Verder hebben we ook alles opnieuw brandveilig gemaakt, volgens de hedendaagse veiligheidsnormen. Daarbovenop is er ook nog 16 cm geluids- en brandwerende isolatie voorzien aan beide zijden van het café.

And last but not least: de belangrijkste werken zijn inmiddels achter de rug, dus zal het café de deuren niet meer sluiten! Enkel de afwerking dient nog te gebeuren, waardoor het dus niet meer noodzakelijk zal zijn om dicht te blijven. Je bent dus weer dagelijks welkom in ons biercafé, zo kan je meteen zelf de renovatiewerken op de voet volgen. 

Kijk eens rond in ons café, en laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

In dit artikel: , , , , café