De Trollekelder zit helemaal in het nieuw

mobile-design

Nee hoor, jullie hebben geen foute URL ingegeven. Dit is weldegelijk www.trollekelder.be, maar we hebben gewoon afscheid genomen van onze oude website.

Schermafbeelding 2013-06-14 om 16.58.36Herkennen jullie de afbeelding hier rechts nog? Meer dan een vage herinnering is het niet meer, want de Trollekelder zit helemaal in een nieuw jasje. Out with the old & in with the new. Ander en beter. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hoe dan ook: een nieuw jasje en het zit ons als gegoten. En dat allemaal dankzij communicatiebureau Contactpunt. Dank je wel!

Interessant nieuws

Wat kan je op onze website verwachten? Goh, heel veel. Biernieuws, bierrecensies, bierfeiten, de ins and outs van Gent, leuke weetjes en een uitgebreide bierbibliotheek met een schat aan informatie van alle bieren die bij ons op onze kaart staan. En dat zijn er heel wat.

Niet alleen via je browser is de Trollekelder makkelijk te vinden, ook zijn we actief op Facebook, Foursquare en Twitter!

Tweehonderd bieren

Dorst gekregen van al het surfen? Daar kunnen we inkomen. En jullie hebben geluk, want in de Trollekelder is er keuze uit meer dan 200 verschillende bieren. Voor ieder wat wils dus. Van trappisten, over abdijbieren tot de lambieken. Je vindt bij ons ongetwijfeld je gading.

Hopelijk tot snel in onze Trollekelder in de schaduw van de Sint-Jacobskerk. Wij verwachten jullie!

In dit artikel: , , , café