GLIMPS festival

Evenement, event, Gent, GLIMPS festival, muziek, optredens, uit in Gent, Wat te doen in Gent,

Glimps is een internationaal showcase-festival in Gent. Het festival wil de focus van het publiek richten op getalenteerde bands en artiesten uit regio’s die zelden een kans krijgen in de meeste Europese clubs of festivals. Glimps brengt je “Tomorrow’s Music Now”: meer dan 60 nieuwe en opkomende talenten kunnen zich tonen aan het publiek, en muziekprofessionelen van over de hele wereld.

De toeschouwers banen zich een weg langs de verschillende podia in het hartje van Gent: van kleine clubs, tot gevestigde concertzalen. Glimps is een uniek festival en één van de muziekevenementen om elk jaar opnieuw naar uit te kijken. Daarnaast biedt Glimps ook een belangrijk conferentiegedeelte aan. Muziekprofessionals van over de hele wereld komen samen om te debatteren, te netwerken, en te zien wat de Belgische muziekscene hen te bieden heeft. Glimps brengt “Tomorrow’s Music Now”, van rock over pop tot jazz, voor publiek en professionelen.

Wanneer: vrijdag 13 en 14 december
Waar: Diverse locaties in Gent
Prijs: €15

Je kan tickets voor Glimps kopen in voorverkoop, of aan de avondkassa.

Voorverkoop: Te koop t.e.m. 12 december. Dagticket vrijdag of zaterdag: 15,00 € (excl. reservatiekost) Weekendticket: 25,00 € (excl. reservatiekost) Ruil je ticket om voor een festivalbandje in het Conservatorium. Op vrijdag 13 december kan dat vanaf 17u, op zaterdag 14 december vanaf 16u30.

Avondkassa: Dagticket vrijdag of zaterdag: 18,00 € Weekendticket: 30,00 € Je krijgt dan een festivalbandje, waarmee je naar alle concerten kan. Opgelet: alle locaties openen hun deuren een uur voor aanvang van het eerste concert dat er doorgaat. Wees tijdig ter plaatse; vol is vol!

Meer informatie vind je hier.

In dit artikel: , , , , , , , , , , café