Meer bloot op straat

Column, zomer, lente, Pierre, Trollekrant, Trollekelder, Gent

De winter/herfst duurde tot eind mei. Iedereen verlangde naar een vrolijk lentelied en zomers terrasjesweer. En toen werd de lucht blauw, steeg de temperatuur en toonde de zon haar kracht. Alles en iedereen fleurde weer op. En daar waren ze terug: de kleedjes,de rokjes, de shortjes en de diepe(re) decolletés.

Geef toe mannen dat als je al dat moois rondom jou mag aanschouwen het je dag meer kleurt dan VTM. En geef toe vrouwen dat je eindelijk wat vrijer en lucthtiger te mogen aankleden en je vrouwelijkheid wat meer te onderstrepen, je een goed zelfgevoel geeft. En daar kunnen mannen niet aan tippen. Een korte broek dragen, sandalen, bloot bovenlijf of een marcelleke … ik weet niet of vrouwen daar echt naar omkijken.

Dus dames, gun ons in dit seizoen dat we iets specifieker naar jullie kijken. We zullen trachten om het discreet te doen, hoe moeilijk ook. En laat misschien de bouwvakkers toe dat ze het explicieter doen. ‘Ze hebben na een nare tijd eindelijk iets om naar te fluiten’ klinkt het in het vrolijk lentelied.

En dan een iets moeilijkere groep. Partners, echtgenotes. Wees niet jaloers. Tot nader orde ben jij zijn/haar ega. Geen vuiltje aan de lucht dus. Geniet samen op een terrasje van zon en drankje en al dat moois om je heen. Sla alle gloed van lente, zomer en nazomer op in je denken en lijf om zo donkere, frissere periodes door te maken. En verlang dan terug naar meer bloot op straat.

pierre

In dit artikel: , , , , , , café