Schrijf mee aan de Trollekrant

Werk mee aan de Trollekrant, Trollekrant, Trollekelder, biercafé, krant, uitdaging

De Trollekelder daagt je uit

Zit schrijven even hard in je bloed als bier drinken? Heb je een creatieve geest? Of ben je een echte moppentapper? Dan heeft de Trollekelder jouw talenten nodig.

Jouw artikel in de Trollekrant

Iedereen die graag schrijft en altijd al eens in de krant heeft willen staan, kan deze droom eindelijk waarmaken. Het onderwerp is vrij, maar moet uiteraard passen in het bier- of trollenthema van onze krant. Ga je voor een column, dan mag je schrijven over wat je wilt. Kruip dus achter je klavier met een biertje ter inspiratie en misschien verschijnt jouw artikel in een van de volgende edities van de Trollekrant.

Laat mensen lachen met jouw mop

Voor de Trollekrant zijn we ook altijd op zoek naar leuke mopjes. Per maand kiezen we de beste moppen die we via de website binnen krijgen en plaatsen we ze in ons krantje. Waag je kans en wie weet wordt volgende maand wel jouw mop aan elke tafel van de Trollekelder verteld.

Plaats een zoekertje

Wil je van je bierviltjesverzameling af? Of heb je nog veel spullen in huis liggen die je liever kwijt bent dan rijk? Plaats dan een zoekertje in onze krant en maak anderen blij met jouw rommel. Zo is iedereen tevreden en kunnen we weer ergens op klinken!

Stuur al je moppen, zoekertjes en creatieve artikels door via het contactformulier op onze website.

In dit artikel: , , , , , , , , , , , , , , café