Zomers genieten bij Parkkaffee

Parkkaffee Mariakerke

De zomer komt eraan en in Mariakerke zullen ze het geweten hebben. Op 1 juli start de dertiende editie van Parkkaffee. En ook dit jaar zullen de waarzeggers, circusacts, optredens, strandstoelen en vooral de ongelooflijke setting voor een unieke belevenis zorgen.

Sinds de zomer van 2000 toveren Nani Rammant en Marco Cassiman jaarlijks het mooie stukje groen aan de Groenestaakstraat in hartje Mariakerke om tot een waar paradijs.

Overdag kan jong en oud zijn toekomst laten voorspellen door Madame Tarot, verwonderd worden door het magisch theater of gewoon genieten van het weer in één van de vele strandstoelen. Aan de bar is alles te krijgen: van frisse pintjes tot warme chocomelk en de keuken voorziet de hongerigen van balletjes in de tomatensaus, een heerlijke spaghetti of de suggestie van de dag.

Eens de zon gaat zakken en de kinderen gaan slapen, word je eraan herinnerd waarom het ‘Parkkaffee’ heet. De cocktailbar gaat open, de kampvuren worden aangestoken en de muziek wordt net dat tikkeltje harder gezet. Nergens anders kan je zo goed onderuitzakken in een strandstoel met een drankje in de hand, genietend van sfeer en omgeving.

In juli en augustus is Parkkaffee alle dagen open van 14u tot middernacht.

www.parkkaffee.be

In dit artikel: , , , café