Zwijgen over de Rechtvaardige Rechters? Onmogelijk

Rechtvaardige Rechters

De Rechtvaardige Rechters is een must voor een buurt zoals het Sint-Baafs. Toch willen ze niet zomaar gratuit op één of andere toeristische website. En nee, ze hoeven ook geen gratis reclame. “Die reclame moet van mond tot mond gebeuren, dat werkt het beste”, luidt het deskundige oordeel van zaakvoerder Marijn.

Maar De Rechtvaardige Rechters in onze Trollekrant? Daarvoor wil Marijn misschien wel een uitzondering maken. “Ik kom vaak allerlei bieren proeven in de Trollekelder, maar willen jullie me wel in de Trollekrant?” Without a doubt: ja!

We mogen weliswaar niet zeggen dat het een aanrader is, want “consumenten slikken niet meer alles wat hen voorgekauwd wordt”. We kunnen dus helaas niet vertellen dat het eten lekker is en de bediening uitmuntend. Dat de vlees, vis en vegetarische liefhebber hier aan zijn of haar trekken komt, vermelden we dus ook maar niet.

Ook kunnen we niet zeggen dat de porties groot, maar de prijzen klein zijn, noch dat het er super gezellig zitten, tafelen en pintelieren is. We moeten helaas onze mond houden en dat valt niet mee voor zo’n topbrasserie. Over het aangename verwarmde terras zwijgen we dus ook maar

www.derechters.be

In dit artikel: , , , , , café