Gezellig en ruim rendez-vous café Bar Des Amis

Trollekelder, Trollekrant, Uitgaan in de buurt, Gent, Vlasmarkt, Bar Des Amis, cocktails

De Vlasmarkt is en blijft de populairste uitgaansbuurt van Gent en heeft verschillende gezellige dans- en praatcafés. Eén daarvan is Bar Des Amis, bekend om zijn lekkere cocktails en unieke sfeer.

Bar Des Amis is niet alleen in Gent terug te vinden. Globetrotters kunnen ook naar Bar Des Amis-cafés in Brugge, Kortrijk en Brussel. In Gent heeft Jo Bonte, bezieler van Bar Des Amis en Polé Polé, zelf nog enkele zaken zoals Dépôt Central, Hasta Mañana, Bar Popular en natuurlijk Polé Polé Café. Een café-imperium dus, de stiekeme droom van elke man!

Het café in Gent heeft een oppervlakte van 200m² en telt twee verdiepingen en twee bars. Er kan dus met gemak meer dan 200 man binnen. En gelukkig maar, want dit populaire rendez-vous café zit elk weekend gezellig vol. Dat is natuurlijk dankzij de lekkere cocktails, het gezellige interieur en de goede muziek. De bovenste verdieping kan ook afgehuurd worden voor privé-feestjes.

Bar Des Amis is de ideale plaats om je avond te beginnen. Je zult vlug merken dat je er langer blijft plakken dan je van plan was. Het café is open van woensdag tot zondag, telkens vanaf 17u.

Bar Des Amis
Vlasmarkt 5
9000 Gent
09/356 67 10
Gent@bardesamis.be
www.bardesamis.be

In dit artikel: , , , , , , café