Man overleeft aanval van krokodil!

krokodil, aanval, carlton dry, australië

Het zal je maar overkomen. Je gaat op je gemak op eendenjacht. Je heb voldoende proviand ingeslagen: broodjes, een thermos koffie en natuurlijk genoeg bier om de dag door te komen. En plots word je vastgegrepen door een krokodil!

Worstelen met krokodil

Het verhaal bereikte ons vanuit Australië. Daar zijn krokodillen vrij gewoon, toch in de ‘wetlands’. Je kan ze altijd op je pad verwachten en dat is ook wat gebeurde in dit bloedstollende verhaal. Het decor is de Northern Territory’s. De man had raak geschoten en ging zijn avondmaal halen uit de rivier tot plots een krokodil opdook! Een worsteling volgde, man tegen dier. Het was de man die won. De genadeslag (of beter genadesteek) was een meesterlijke steek in de ogen van de krokodil.

Carlton Dry

Eind goed, al goed? Niet helemaal. De man was ernstig gewond over zijn hele lichaam en had veel pijn. Tot hij zich herinnerde dat hij een sixpack Carlton Dry bier in zijn frigobox had gestopt. Was alcohol niet een uitstekend verdovingsmiddel? Hij dronk er een paar (om van de eerste schrik te bekomen) en ging dan naar de dichtstbijzijnde EHBO-post. Toen de verplegers klaar waren met de eerste zorgen en hem een lift aanboden om met het vliegtuig de oversteek te maken, weigerde hij. Hij reed liever zelf. Wat een held!

In dit artikel: , , , café