Uitgaan in de buurt: Popup 11

popup, restaurant, brasserie, gent, leffe café, botermarkt

Vlak voor de Gentse Feesten stond een lijst in de krant met ‘pop-up’ zaken. Pop-up kan van alles zijn, al zeker tijdens de Gentse Feesten. Veggie eettenten, duistere nachtbars, zomerse cocktailterrassen, kunstcafés of de gehaktballen van Balls & Glory in de Cocteau. In dat lijstje stond ook het Leffe Café (of Pascalino), waarschijnlijk het laatste wapenfeit van het café op die locatie. Maar! Het Leffe Café kreeg een doorstart.

Een nieuwe start als Popup 11

Het Leffe Café is niet meer, maar herrees onder een andere naam: Popup 11. De 11 uit de naam verwijst naar het huisnummer. De locatie is ook nieuw: bij het Belfort, de Stadshal en het Stadhuis. Popup 11 heeft een centrale ligging en kijkt uit op vijf pleinen: het Sint-Baafsplein, het Emile Braunplein, het Gouden Leeuwplein, de Poeljemarkt en de Botermarkt.

Lekker en betaalbaar eten in Popup 11

Op het menu een mix van Gentse klassiekers zoals Gentse waterzooi en stoverij maar ook internationale gerechten zoals waldorf salad, ossobuco en een burger Texas bacon. Laat je verrassen door de amuses-bouches, de lekkere aperitiefhapjes. De chef heeft ook omeletten op de kaart staan en er is ook een ruime keuze aan broodjes en pastagerechten: iedere student vindt hier zeker iets naar zijn of haar zin.’s Morgens kan je in Popup 11 terecht voor een sterke kop koffie of een heerlijke croissant.

Je kan in Popup 11 terecht vanaf 8 uur, zeven dagen per week. Popup 11 verzorgt ook feesten, tot 250 gasten.

Popup 11
Botermarkt 11
9000 Gent
0479 40 82 52
info.popup11@gmail.com

In dit artikel: , , , , , , , , , café