3 tips die niet helpen tegen een kater

tips tegen een kater

Hoe het beste de gevolgen van een uit de hand gelopen avondje stappen verdringen? Dat is iets wat we u vast niet hoeven te leren. En toch: verbazingwekkend genoeg schijnt er volk rond te lopen die in verkeerde adviezen blijft geloven. De slechtste tips tegen de kater volgen hieronder. U bent bij deze gewaarschuwd.

3. Fastfood

Bij velen favoriet na het stappen. Het helpt alleen helemaal niet tegen een eventuele kater. Het vele zout onttrekt het laatste beetje vocht uit uw lichaam en daar wordt niemand beter van. Omdat het ondanks de nadelen een aanrader blijft om euro’s te blijven uitgeven, kunt u deze negeren.

2. Sporten

De kater ‘uitzweten’ en op die manier ervoor zorgen dat het bloedpercentage in je alcohol weer wat omhooggaat. Mensen die zoiets zeggen hebben geen benul waar ze het over hebben. Zweten staat gelijk aan vocht verliezen, en dat is iets wat u nu net niet wilt. In je oude trainingsbroek in de zetel liggen, helpt daarentegen uitstekend.

1. Bier

Hoort hier eigenlijk niet thuis, omdat het wel degelijk helpt. U kunt de kater nog een beetje uitstellen door gewoon nog meer te gaan drinken. Het is eigenlijk een beetje als denken dat je bij monopoly bijna weer bij start bent, en dan toch weer terug naar de gevangenis moeten. En omdat monopoly zo’n verschrikkelijk spel is, een verdiende nummer 1.

In dit artikel: , , , , , , café