Bier en de gazet: completer wordt het plaatje niet

trollekelder

In een café met meer dan 200 bieren is het niet meer dan logisch dat je even rustig de tijd wilt nemen om het ruime assortiment bieren te bekijken. Van Deugniet over Papegaei tot Hopus of Troubadour. Als je een bier wilt, dan staat het garantie op onze kaart.

Maar een simpele kaart drankkaart vinden we net iets te gemakkelijk en omdat we het graag groots aanpakken, kunnen we jullie met trots onze Trollekrant voorstellen. Boordevol met biernieuws, deskundige bierreviews, allerhande interessante weetjes over het gouden gerstenat en moppen en grollen.

Zelf adverteren?

trollekrant, trollekelder, drankkaart, bieren, speciale bierenPlof neer in de Trollekelder, sla onze Trollekrant open en laat je overrompelen door interessant biernieuws. Bier, kaas en de gazet. Completer wordt een plaatje niet. Kom onze Trollekrant ontdekken en alvast veel leesplezier!

Geïnteresseerd om te adverteren in de Trollekrant, aarzel dan niet om ons te contacteren. Meewerken aan de Trollekrant? Dat kan ook.  Overtuig ons van jouw schrijfkunsten en wie weet sta jij volgende maand in de nieuwe editie!

In dit artikel: , , , , café