Bierdegustaties in de Trollekelder woensdag 2 oktober

bier, degustatie, bierdegustatie, bierproeven, bierproeverij, proeven

Geroen Vansteenbrugge, je kent hem wel al van de rubriek “Oordeel van de Kenner”, organiseert vanaf woensdag 2 oktober een keer per maand bierdegustaties in de Trollekelder. Dit mag je zeker niet missen!

De eerste proefavond presenteert Geroen vijf lekkere Abdijbieren die je mag proeven. Welke allemaal aan bod komen, blijft nog een goed bewaard geheim, maar er zitten een paar ‘speciallekes’ bij die niet bij ons op de kaart staan. Geen extreme smaken, wel minder bekende bieren die gewaardeerd worden door een groot publiek. De ervaren bierkenner en liefhebber Geroen vertelt je graag alles over bierproeven, biersoorten, verschil met trappisten en over bier serveren. Dit en anekdotes rond de te proeven biertjes kom je tijdens deze bierdegustatie allemaal te weten.

De degustatieworkshops lopen telkens van 18u30 tot 21u en de eerste vindt plaats op woensdag 2 oktober. Natuurlijk wil je hieraan meedoen en je zo snel mogelijk inschrijven. Schrijf je hier in of schrijf je in aan de toog. Voor één sessie betaal je €15 per persoon.

Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd, je kan dit jaar nog deelnemen aan degustatiesessies op 6 november en 4 december.

In dit artikel: , , , , , , , , , , café